Pukeutumisohjeet

Valkoiseen paitaan voidaan yhdistää mikä tahansa solmio, ruudullisen tai raidallisen paidan kanssa suositaan ruudun tai raidan sävyjä solmiota valitessa. Mikäli sopivan kuosin valitseminen puvun tai paidan seuraksi on vaikeaa, valitaan yksivärinen solmio.

Mustan ja harmaan puvun kanssa sopivat lähes kaikki värit ja kuosit, mikäli paidan väri sen sallii. Tyylikkäimmän lopputuloksen saa, kun yhdistää pukuihin puhtaanvärisiä ja kirkkaita solmioita. Harmaan puvun kanssa käytettäessä harmaata solmiota, solmion värin on oltava samaa harmaata sävyä kuin puvun. Esim. sini-harmaan puvun kanssa siniseen taittuva harmaan sävyinen solmio jne.
Sinisen puvun kanssa sopii parhaiten puhtaan sävyiset solmiot. Tyylikkäimmän lopputuloksen saa yhdistämällä joko punaisen, ruskean tai sinisen solmion pukuun. On kuitenkin hyvä muistaa; Yhdistettäessä sinistä solmiota siniseen pukuun, solmion sävyn on syytä olla joko tummempi tai vaaleampi kuin puvun sininen sävy.
Ruskea puku on ehkä haastavin puku solmion kannalta sillä, se vaatii voimakkaita hieman murrettuja sävyjä, jotka monesti ovat hieman vieraampia suomalaiseen makuun. Ruskean puvun kanssa suositaan tummaa sinisen, fuksian, lilan ja tumman punaisen värisiä solmioita.

Comments are closed.