Matex Oy

Matex Oy:n tavoitteena on valmistaa laadukkaita kotimaisia solmioita vaativille ja aikaansa seuraaville kuluttajille. Tarjoamme korkealaatuisia ja yksilöllisiä solmioita joiden kuosit ja värit seuraavat kansainvälisiä trendejä, unohtamatta pohjoismaalaisia makutottumuksia. Laadukkaat materiaalit hankimme pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme Euroopasta.

Laadukkaat uniikkituotteet

Matex solmio on tullut monelle kuluttajalle tutuksi kotimaisuuden, korkean laadun ja yksilöllisten solmioiden kautta. Mallistomme muuttuu ja uudistuu koko ajan. Valmistamme yhdestä kankaasta vain 40 solmiota ja tämän kerromme myös kuluttajille solmioon kiinnitetyssä tuotelapussa. Laatua valvomme koko solmion valmistusprosessin ajan, leikkuusta pakkaukseen.

Matex Oy:n tuotteet ovat kotimaista laatua

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Matex Oy:lle avainlippu alkuperämerkin. Avainlippu on tutkitusti suomalaisen tuotteen ja palvelun tunnus. Se kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa. Avainlippu on rekisteröity ja valvottu alkuperämerkki.

Matex Oy:n tuotteet ovat kotimaista laatua

Matti Nurmi perusti yhdessä äitinsä kanssa solmioita valmistavan Matex Oy:n vuonna 1955. Alussa kaikki solmiot tehtiin käsityönä, mutta vähitellen hankittiin ompelukoneita ja erikoiskoneita ja toiminta muuttui tehdasmaiseksi. Asiakkaaksi saatiin kaikki alan johtavat erikoisliikkeet ja Turusta hankittiin myös oma myymälä, Solmiobaari Matti Nurmi. Toiminta oli kannattavaa ja omistajat harkitsivat toiminnan laajentamista muuhun vaatetuspuoleen sekä oman teollisuuskiinteistön rakentamista. Laajentuminen vaateteollisuuteen kuitenkin jäi Matti Nurmen hankkiessa omistukseensa muita yrityksiä. Nurmi-Yhtiöistä tuli näin monitoimialainen yritysryhmä.

Matex Oy jatkoi solmioiden valmistajana ja Matti Nurmi on yrityksen johdossa aktiivisesti mukana edelleen.

Lähetä palautetta!

Voit lähettää meille kysymyksiä tuotteistamme tai erikoistoivomuksistanne. Myyntimme tai edustajamme kertovat mielellään lisää valikoimastamme.

Meihin saat yhteyden paitsi palautelomakkeen kautta, myös sähköpostilla info, sekä myös puhelimella ja faxilla (kts. yhteystiedot).

Vastaamisen helpottamiseksi liitä mukaan yhteystietosi.

Kiitos!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Comments are closed.